Zaštitne rukavice nitrilne, lateks, kožne, proturezne, fine, tanke, ugodne

Zaštitne rukavice nitrilne, lateks, kožne, proturezne, fine, tanke, ugodne

Zaštitne rukavice nitrilne, lateks, kožne, proturezne, fine, tanke, ugodne

PROTUREZNE RUKAVICE (CUT RESISTANT GLOVES)

Bez obzira radite li s noževima ili samo oštrim predmetima, rukavice otporne na rez su obavezne. Nudimo rukavice do najvišeg stupnja otpornosti.

RUKAVICE KOJE ŠTITE OD DJELOVANJA VISOKIH TEMPERATURA
Kad temperatura počne rasti, važno je da imate ispravne rukavice otporne na toplinu. Danas zaštitite ruke od opeklina.

ZAŠTITNE RUKAVICE ZA ZAŠTITU OD UBODA
Ako ste u opasnosti da dođete u kontakt s iglama ili šiljastim predmetima, pomoću ovih rukavica možete osigurati zaštitu i vaših ruku i zdravlja.

RUKAVICE ZA RAD U VRTU

Sigurno radite uz naš kompletni izbor visokokvalitetnih vrtlarskih rukavica, idealnih za profesionalne vrtlare ili za svakodnevne amaterske radove u vašem vrtu.

RUKAVICE OTPORNE NA UTJECAJ KEMIKALIJA
Ako se bavite korozivnim kemikalijama, ključni je pravi par kemijskih otpornih rukavica. Pogledajte našu cijelu ponudu danas.

NITRILNE I LATEKS RUKAVICE
Rukavice proizvedene iz nitrila idealne su za zaštitu od kemikalija te ujedno smanjuju iritaciju kože. Pogledajte naš široki asortiman.

KOŽNE RUKAVICE ZA MEHANIČKU ZAŠTITU
Naše kožne rukavice su čvrste i pouzdane. Nude izvrsnu zaštitu koja traje dulje. Pogodne su za široku paletu primjene u industriji, radu u skladištima i dr.

PAMUČNE RUKAVICE
Bez obzira kakav zadatak rukovanja obavljate, pamučne rukavice su obavezne. Nudimo veliki izbor idealan za svačije potrebe i fine radove.