Pravila o kolačićima internet preglednika

Pravila o kolačićima internet preglednika

Ova Pravila kolačića internet preglednika objašnjava što su kolačići i kako ih koristimo. Trebali biste pročitati ovo pravilo da biste razumjeli koje su kolačiće, kako ih koristimo, vrste kolačića koje koristimo, tj. Informacije koje prikupljamo pomoću kolačića i kako se te informacije koriste te kako kontrolirati postavke kolačića. Za dodatne informacije o tome kako koristimo, pohranjujemo i čuvamo vaše osobne podatke, pogledajte našu Izjavu o privatnosti.

Možete u bilo kojem trenutku promijeniti ili povući svoj pristanak iz Pristanka o kolačićima na našoj web stranici.

Saznajte više o tome tko smo, kako nas možete kontaktirati i kako obrađujemo osobne podatke u našoj Izjavi o privatnosti.

Vaš pristanak odnosi se na sljedeće domene: trgovina.lifelock.hr

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke koje se koriste za pohranjivanje malih informacija. Kolačići se pohranjuju na vašem uređaju kada se web-lokacija učita u vaš preglednik. Ovi kolačići nam pomažu da web-mjesto funkcionira ispravno, učini web-lokaciju sigurnijom, pruži bolje korisničko iskustvo i razumije kako web-lokacija funkcionira te analizira što funkcionira i gdje je potrebno poboljšanje.

Kako koristimo kolačiće?

Kao i većina internetskih usluga, naša web-stranica koristi kolačiće kolačića prve i treće strane za brojne svrhe. Kolačići prve strane uglavnom su potrebni kako bi web-mjesto funkcioniralo na pravi način, a ne prikupljaju vaše osobne podatke.

Kolačići trećih strana koji se koriste na našim web-mjestima koriste se uglavnom za razumijevanje načina na koji web-lokacija funkcionira, na koji način ostvarujete interakciju s našom web-lokacijom, čuvanje naših usluga, pružanje reklama koje su relevantne za vas i sve u svemu pružajući vam bolje i bolje korisničkog iskustva i pomoći u ubrzavanju budućih interakcija s našom web-lokacijom.

Koje vrste kolačića koristimo?

Neophodno: Neki kolačići su neophodni da biste mogli doživjeti potpunu funkcionalnost naše web-lokacije. Oni nam omogućuju održavanje korisničkih sesija i sprječavanje sigurnosnih prijetnji. Ne prikupljaju i ne pohranjuju nikakve osobne podatke. Na primjer, ovi kolačići omogućuju vam prijavu na svoj račun i dodavanje proizvoda u vašu košaru te preuzimanje na sigurnom mjestu.

Statistika: Ti kolačići pohranjuju informacije kao što su broj posjetitelja web-lokacije, broj jedinstvenih posjetitelja, koje su stranice posjetili, izvor posjeta itd. Ovi podaci nam pomažu razumjeti i analizirati koliko dobro web-lokacija funkcionira i gdje je potrebno poboljšanje.

Marketing: Naša web stranica prikazuje oglase. Ovi se kolačići koriste za personaliziranje oglasa koje vam pokazujemo kako bi vam bili značajni. Ovi kolačići nam također pomažu pratiti učinkovitost tih oglasnih kampanja.

Davatelji oglasa trećih strana također mogu koristiti podatke pohranjene u tim kolačićima kako bi vam prikazivali oglase i na drugim web-lokacijama u pregledniku.

Funkcionalni: To su kolačići koji pomažu određene funkcionalnosti koje nisu bitne na našoj web-lokaciji. Ove funkcionalnosti uključuju ugrađivanje sadržaja kao što su videozapisi ili dijeljenje sadržaja na web-lokaciji na platformama društvenih medija.

Postavke: Ovi kolačići pomažu nam pohraniti vaše postavke i postavke pregledavanja kao što su postavke jezika kako biste imali bolje i učinkovitije iskustvo u budućim posjetima web-lokaciji.

Kako mogu kontrolirati postavke kolačića?

Ako kasnije odlučite promijeniti postavke putem sesije pregledavanja, možete kliknuti karticu “Privatnost i pravila kolačića” na zaslonu. To će ponovno prikazati obavijest o suglasnosti koja vam omogućuje promjenu postavki ili potpuno povlačenje pristanka.

Osim toga, različiti preglednici nude različite načine blokiranja i brisanja kolačića koje koriste web-lokacije. Možete promijeniti postavke preglednika da biste blokirali / izbrisali kolačiće. Da biste saznali više o tome kako upravljati i izbrisati kolačiće, posjetite wikipedia.org, www.allaboutcookies.org.